TOALETNA TORBICA, PERESNICA RAINBOW

14,90 

Odkrijte popolno toaletno torbico, ki bo polepšala potovanje in vsakdan ! Naša spletna trgovina ponuja edistveno ročno izdelano toaletno torbico z čudovitim potiskom, ki ne sme manjkati v nobeni torbi ali na pisalni mizi.

Bodite deležni kakovosti in pristnosti slovenske obrti v enem izdelku. Zagotovite si svoj unikaten kos zdaj in dodajte pridih lokalne ustvarjalnosti v svojo vsakdanjo rutino. Primerna tudi za čudovito uporabno darilo.

Izdelana  iz navtičnega  usnja, bombažna podloga z atraktivnim vzorcem.

Kategorije: , ,

Opis

VELIKOST :

višina cca: 14cm

dolžina zgornji rob cca: 21cm

dolžina spodni rob cca: 23 cm

spodnji volumen cca:5cm

VZDRŽEVANJE:

Navtično usnje je izjemno trpežen material, vendar zahteva posebno nego, da ostane v najboljšem stanju. Sledite spodnjim navodilom za vzdrževanje navtičnega usnja:

  1. Redno čiščenje: Navtično usnje očistite s krpo ali mehko gobico, da odstranite prah in umazanijo. Prah in umazanijo je treba redno odstranjevati, da preprečimo, da bi se usedla globoko v usnje.
  2. Ne uporabljajte agresivnih čistil: Pri čiščenju navtičnega usnja se izogibajte uporabi agresivnih čistil, kot so bencin, aceton ali abrazivna sredstva. Namesto tega uporabite blago milnico, pripravljeno z mehkim milom in vodo.
  3. Izogibajte se kemičnem svinčniku, ker le ta se ne da odstraniti.
  4. Shranjevanje: Ko nahrbtnika ali drugega izdelka iz navtičnega usnja ne uporabljate, ga shranjujte v suhem in dobro prezračevanem prostoru, stran od neposredne sončne svetlobe, da se prepreči izsušitev in bledenje barv.
  5. Preprečevanje prask: Pazite, da se izognete praskam in odrgninam na navtičnem usnju. Uporabite ga previdno in se izogibajte trenju ob ostrih predmetih.

Title

Go to Top