REGISTRACIJA

Registracija v spletni trgovini anaya.si je možna, vendar za nakup izdelkov ni obvezna.

Registrirate se lahko v postopku nakupa:

Kot obiskovalec spletne trgovine dodate željen izdelek v košarico. Nato v procesu nakupa, ob vnašanju naslova za račun (korak 1 od 3), izberete in obkljukate “Želim se registrirati”. Registracija je neobvezna in ni pogojena za nakup izdelkov. Ponudi se vam možnost vnosa gesla, ki ga poljubno izberete in vpišete. Geslo mora vsebovati vsaj 7 znakov. Za močnejša gesla uporabite kombinacijo velikih in malih črk ter številk ter simbolov: ! ” ? $ % ^ & ). Nato zaključite proces nakupa.

Želimo vam prijetno nakupovanje!

KOŠARICA

Ko dodate izdelek v košarico, vas stran avtomatično pelje v vašo košarico. Od tam imate možnost nadaljevati z nakupom v trgovini ali nadaljevati na blagajno in zaključiti naročilo.
V košarici se vam izpišejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico, količina in njihova cena. Izdelke lahko poljubno odstranjujete ali izberete poljubno količino izdelkov.

POTRDITEV NAKUPA

Za zaključek nakupa se šteje oddaja naročila s potrditvijo gumba “POTRDI NAROČILO”. Po potrditvi naročila vas stran vodi k pregledu vašega nakupa. Vse podatke si skrbno shranit ali natisnite. V primeru vprašanj nas kontaktirajte na [email protected].

DOSTAVA

V Sloveniji za dostavo na dom skrbi dostavna služba in je predvidoma opravljena v 3 delovnih dneh. Dostavna služba vas bo za podrobnejše informacije o dostavi kontaktirala na telefon, ki ste ga posredovali ob naročilu.

Strošek dostave na območju republike Slovenije je 3,00 €. Pošiljke bodo odpremljene preko Pošte Slovenije. Za naročila višja od 40 € so stroški pošiljanja BREZPLAČNI. Strošek dostave se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.